telefoonnummer psycholoog deventer 06 - 1026 6072
e-mailadres psycholoog therapie deventer corine@therapiedeventer.nl
Psycholoog Deventer aan de Averlose Houtweg 16 te Lettele Averlose Houtweg 16, Diepenveen
psycholoog Deventer

Relatietherapie bij Therapie Deventer

Wanneer?

het moment dat jullie elkaar net kennen zijn jullie nog verliefd en kan je je niet voorstellen dat het misschien ooit eens anders zal zijn. Maar op een gegeven moment kom je tot de ontdekking dat je in een sleur terecht bent gekomen, allerlei verwijten hebt naar elkaar, of je juist terug trekt uit de relatie. Je mist de erkenning en het begrip van je partner. Vaak kom je er samen wel uit, maar niet altijd. Dan is het goed om hulp te zoeken.
Vaak zijn mensen wat laat met het zoeken van hulp en dan ontstaat er twijfel: waarom ben ik met deze persoon samen? Hij of zij begrijpt me niet, ik kan niet mezelf zijn binnen de relatie zijn dan vragen die kunnen leven.
 

Relatietherapie bij Therapie Deventer

Ik help jullie als relatietherapeut om weer in verbinding te komen met elkaar. Ik help je te ontdekken waar je elkaar bent kwijt geraakt en wat je nodig hebt binnen je relatie, en hoe je weer nader tot elkaar kan komen. Juist binnen de partnerrelatie kun je elkaar behoorlijk kwetsen. Je leert om je zachtere gevoelens te leren kennen en dit aan de ander kenbaar te maken. Ik help jullie om inzicht te krijgen in jullie patronen van aantrekken en afstoten en welke gevoelens en angsten daarachter zitten. Dan kun je ook veranderen. Binnen de therapie zullen we ook kijken naar de dieper gelegen oorzaken van de manier waarop je op elkaar reageert. Vaak spelen ervaringen uit je jeugd en persoonlijke problemen hierin een rol. Ook kijken we naar gedachten, gevoelens, en het effect het gedrag van je partner heeft op jou.  

Mijn ervaring is dat er vaak weinig gesprekken voor nodig zijn om je relatie te verbeteren. Zet dus deze stap op tijd. Het heeft zoveel meerwaarde als je jezelf mag zijn binnen de relatie. Schroom dus niet om deze stap te zetten. Je bent pas gelukkig als je in verbinding bent met jezelf en binnen een relatie waar je je geliefd en erkend voelt en waar je jezelf mag zijn.
 

Neem contact op of maak een afspraak

Heb je nog vragen over relatietherapie of wil je graag een eerste afspraak inplannen? Dan kun je hiervoor terecht op: contactpagina van Therapie Deventer. Je kan mij tevens met al je vragen telefonisch bereiken op het telefoonnummer: 06 - 1026 6072. Mocht je mij niet direct kunnen bereiken, spreek dan een kort berichtje voor mij in op mijn voicemail. Ik bel je dezelfde dag dan nog terug!


 
Geregistreerd therapeut
In Nederlands of Engels
Vergoeding mogelijk
Heb je nog vragen?
contact opnemen met psycholoog deventer
Ik ben aangesloten bij:
NFG ook voor Psychologen RBCZ
Deel mijn website:
deel psychologe-deventer.nl op social media